آکادمی زبان پاندا    مکالمه / IELTS 
 

نکات حیاتی احترام به حریم شخصی کودک در فضای انلاین

1403/02/12 0 نظر بازدید : 63

نکات حیاتی احترام به حریم شخصی کودک در فضای انلاین

 

 

شما لحظه‌ تولد فرزندتان را به یاد می‌آورید؟ این یک سوال بدیهی است که همه‌ پدر و مادرها بدون لحظه‌ای تردید پاسخ می‌دهند: بله! اما اشتباه نکنید منظور ما در اینجا «تولد آنلاین» هر کودک است! حتما با خودتان می‌گویید این اصطلاح از کجا آمده و چه معنایی دارد؟ ما به شما می‌گوییم: 

زندگی آنلاین هر کودک از لحظه‌ای که والدین، هیجان‌زده، شروع به اشتراک‌گذاری هر چیزی در مورد فرزندشان در فضای مجازی می‌کنند، آغاز می‌شود. گاهی حتی این تولد قبل از تولد در دنیای واقعی اتفاق می‌افتد. یعنی دقیقا زمانی که والدین عکس سونوگرافی نوزاد را منتشر می‌کنند. اما این کارهای زیبا و هیجان‌انگیز، در آینده، فرزندتان را خوشحال خواهد کرد؟ آیا به نفع او خواهد بود؟ آیا به عنوان یک والد، به همان‌ اندازه‌ای که دغدغه‌ محافظت از کودک به هنگام استفاده از اینترنت را داشته‌اید، به این موضوع فکر کرده‌اید که استفاده خودتان از شبکه‌های اجتماعی ممکن است بر  حریم خصوصی فرزندتان تأثیر بگذارد؟ در این مقاله‌ تصمیم داریم، چند راه برای احترام به حریم شخصی کودک در فضای آنلاین، در اختیار شما والدین عزیز بگذاریم. با ما همراه باشید.

۱- یک گروه از افراد نزدیک و قابل اعتماد بسازید
اگرچه شبکه‌های اجتماعی ارتباط با دوستان و خانواده را آسان‌تر کرده‌اند، اما این پلتفرم‌ها آن‌قدر سریع گسترش یافته‌اند که شما فرصتی برای بررسی پیامدهای حفظ حریم خصوصی ندارید. بنابراین قبل از منتشر کردن یک عکس یا ویدئو فکر کنید و مطمئن شوید افرادی که می‌توانند این اطلاعات را ببینند مطمئن هستند. این کار را می‌توانید با استفاده از تنظیمات حریم خصوصی در شبکه‌های مجازی، انجام دهید. پست‌های خود را طوری تنظیم کنید که فقط افراد نزدیک شما ببینند و نه کل دنیا!

۲- انتشار موقعیت مکانی کودک را متوقف کنید
به عنوان یک والد باید قبل از انتشار عکس‌هایی که نشانه‌هایی از مکان را دارند، کاملا فکر کنید. عکس‌هایی که در مقابل خانه یا مدرسه فرزندتان گرفته شده است، خطرناک به شمار می‌روند. لازم نیست به مردم اطلاع دهید که دقیقا در هر لحظه، کجا می‌توانند فرزند شما را پیدا کنند. قبل از انتشار عکس‌های تعطیلات، صبر کنید تا به خانه برگردید. قطعا شما قصد ندارید به سارقان احتمالی، آدرس دقیقتان را نشان دهید.  

۳- رضایت فرزندتان یک شرط مهم است
شما هم به عنوان یک والد، احتمالا علاقه‌مندید هر رفتاری در زندگی کودکتان را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید، اما آن‌چه به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید، پیامدهای گسترده‌ای دارد. وقتی عکس یا ویدئویی از فرزندتان را بارگذاری می‌کنید، در واقع از طرف او و بدون رضایت او انتخاب می‌کنید که بقیه در این لحظات با او شریک شوند. درست مانند امنیت فیزیکی فرزندانتان، امنیت مجازی آن‌ها، از شما شروع می‌شود. به‌خصوص زمانی که آن‌قدر بزرگ نشده‌اند که از خودشان محافظت کنند. به او احترام بگذارید و اجازه دهید با رسیدن به سن قانونی خودش درباره‌ انتشار  این مطالب تصمیم بگیرد.

۴- ردپای دیجیتالی کودک را در نظر داشته باشید
 شرکت‌ها از زمانی که عکس سونوگرافی کودک را منتشر می‌کنید، داده‌ها را در مورد فرزند شما جمع‌آوری می‌کنند. این موضوع را به خودتان و تمام والدین اطرافتان یادآوری کنید که آن‌چه که از یک کودک به اشتراک می‌گذارید، بخشی از «DNA دیجیتال» آن‌ها می‌شود که همیشه باقی می‌ماند. هرچقدر هم که سعی کنید آن را پاک کنید این اطلاعات، زمانی که برای دانشگاه یا برای شغلی جدید درخواست می‌دهند، آن‌ها را دنبال می‌کند. حتی خیلی از اوقات از این اطلاعات، برای اهداف بازاریابی استفاده می‌گردد.

۵-از هشتگ‌ها با احتیاط استفاده کنید
ممکن است فکر کنید هشتگ‌هایی مانند #بچه_ناقلا یا #بچه_خرابکار بامزه هستند، اما همین هشتگ‌ها ممکن است، یافتن تصاویر خاص را برای سوءاستفاده‌گران و هکرها آسان کند. آیا دوست دارید تصویر یا ویدئوی کودک شما با صورتی خاکی و چشمانی پر از اشک تبدیل به استیکر یا گیف در شبکه‌های اجتماعی دیگر شود؟ آیا اگر خودش هم کمی بزرگ‌تر شود این استیکرها را دوست خواهد داشت؟ اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط شما ممکن است به سرقت رفته یا به طور مکرر دوباره به اشتراک گذاشته شود، بدون اینکه حتی شما متوجه شوید! 

حفاظت از حریم خصوصی کودکان در فضای آنلاین باید اولویت خانواده باشد

 به  پدر و مادرهای دغدغه‌مند پیشنهاد می‌کنیم در مرحله اول قبل از سوار شدن بر موج والدین گوشی‌به‌دست، از بودن با فرزندتان لذت ببرید. این کار فقط با تمرکز کمتر روی لایک‌ها و توجه بیشتر روی روابط با فرزندتان، امکان‌پذیر است. در مرحله دوم اگر فرزندتان هنوز کوچک است، وظیفه‌ حفظ حریم شخصی او بر عهده‌ شماست؛ بنابراین اگر به سن ورود به اینترنت رسیده قبل از هر چیز به او در مورد اهمیت حفاظت از اطلاعات شخصی خود آموزش دهید و او را تشویق کنید تا در صورت بروز یک موقعیت مشکوک، سوء استفاده یا رفتار نامناسب به شما مراجعه کند.


تعداد نظرات (0)


در پاسخ به نظر : x
نظر شما با موفقیت ثبت گردید و پس از تایید نمایش داده خواهد شد. با تشکر.